Pepp inför Maison et Objet

Inspirerad av de miljoner vinylskivor som sålts av den Amerikanska gitarristen Jimi Hendrix har DelightFULL desginat denna lampa.
Fort Knox, känd för sin höga säkerhets standard och ogenomtränglighet. Som med sin design även inte går obemärkt förbi. Designad av Boca Do Lobo.
Huli är en stam från Papua Nya Guinea som är kända för att måla deras ansikten gula, röda och vita för att förvåna sina fiender. Ritualen har varit inspiration bakom Huli round Mirror. En dekorativ spegel som kan väcka liv i en tråkig tom vägg.
Audrey är en samtida matta med mönster av trianglar i olika färger. Som använder sig av ett syntetiskt material som kallas Tencel, som är producerad med en teknik som kallas för ”cut and loop”.

En av många saker att njuta av om man går på möbelmässan Maison et Objet är introduktion av nya designers och koncept. Även om många säkert känner igen mycket av det som visas från internet så är det en annan sak att vara där och se det med egna ögon. Här är några möbelmärken som går att finna på Maison Objet 2018.