Badrumspiff för välbefinnande

Foto: Blomus
Foto: Blomus

Det tyska designföretaget Blomus lanserar en ny badrumsserie med fokus på funktionalitet. Kollektionen visar upp Blomus estetiska vision om att skapa en lugn och bekväm miljö för de dagliga rutinerna i badrummet.

Den nya serien innehåller en tvåldispenser, en liten bricka, en mugg, en toalettborste och en sophink och finns i fem noggrant utvalda färger, som spänner över en palett av mörk antracit till brutna vita toner och nyanser av nougat och agave.

Kollektionen är skapad av den tyska designern Nina Thöming från Flöz Design.

Matt motvikt

Mjuka former, rundade kanter och en elastisk gummiyta med en delikat silkeslen och matt finish, gör Blomus nya kollektion perfekt utformad för alla våra dagliga rutiner i badrummet. Produkternas design är tänkta att komplettera varandra i färg, form och uttryck.

Produkterna är belagda med en elastisk gummiyta vilket gör dem både sköna att vidröra och praktiska att rengöra. Dessutom blir den matta mjuka ytan en estetisk motvikt till badrummets blanka kakel och porslin.

Funktionellt vardagsliv

Nina Thöming har utformat en serie med ett enkelt formspråk och en storlek som inte blir för dominerande. Utöver den essentiella sophinken, tvålfatet och toalettborsten, så har den tyska formgivaren även designat en mugg, en bricka och en bonbonjär, som täcker det moderna livets alla behov.

www.blomus.de