Ny chef för Johanson Designs möbelproduktion

Foto: Johanson Design

Sedan den 1 juli är Caroline Qvist produktionschef på möbeltillverkaren Johanson Design. Caroline Qvist, 31, är en kvinna som har skinn på näsan och som vågar ta plats.

Under sina tio år på Johanson Design har Caroline fått gedigen erfarenhet av hur ett möbelföretag fungerar. Hon har lärt sig genom att göra, och tillskansat sig nya kunskaper uppgift för uppgift. Nu senast ansvarade hon för inköp av material till möbelproduktionen, alltifrån stommar och stativ, till ytbehandling och tyger. Ett uppdrag som hon har nytta av i sin nya roll som produktionschef.

– Mitt jobb går ut på två saker: stötta personal så de gör ett bra jobb och planera produktionsflödet så att allt fungerar smidigt, säger Caroline.

Tillsammans med arbetsledarna på de sex avdelningarna i produktion, stomtillverkning, tillskärning, sömnad, tapetsering, montering och packning, planerar hon vad som ska hinnas med på en dag. Hennes raka, öppna ledarstil går hem hos personalen.

– Caroline är rättfram och bra att jobba med: öppen för idéer och samtidigt pådrivande. Hon ser till att allt fungerar och tar direkt tag i problem som behöver lösas, säger Morgan Johansson, arbetsledare för tapetseraravdelningen.

http://www.johansondesign.com/