Färgstark kollektion hos ByOn

foto ByOn

Med ledord som modigt, starkt och lekfullt möter vi en färgstark kollektion hos ByOn. Poppig koboltblå blandas med terrakotta, matta ytor mixas med blanka och formerna är både raka och kurviga. 

 

Vase ocean

Havets oändlighet fortsätter att göra avtryck när vi inreder. Under havets yta skapas det perfekta i det ojämna, skrovliga och imperfekta. Vase ocean är täckt av snäckor i otaliga former. Porslinet är vitt och krispigt för att kombinera det ljuva med det lekfulla. En vas som klarar sig lika bra på egen hand som med en färgstark bukett blommor.

Mått: 23,5x23,5x30,5 cm
 

Vase dragon

Vase Dragon är en lekfull figur med inspiration från de ljuvliga kaktusfrukterna. Färgen är naturens egen, terrakotta. En ton som vi möter i många olika sammanhang till hösten. Vase dragon lever på sin form och neutraliseras av sin kulör, på så sätt skapas en perfekt, harmonisk balans.

Mått: 20,5x20,5x20cm
 

Serie Sienna

I den här serien låter vi materialet ta maximalt med plats. Ytan är av gummi, och den lena känslan påminner om de mjuka sanddynerna i öknen. Från sanden i Sienna har även färgen fått sin inspiration, och serien sitt namn. Formen på krukorna är raka men med en mjuk känsla, lik så i de två förvaringsboxarna. I serien finner du också en blommande ljusstake och en kvinnligt formad ljusstake. Här möter maskulint feminint och de gör sig bäst tillsammans – i en familj.

Pot Sienna Small21x21x13cm 349 kr 
Pot Sienna Big Ø22x25cm 699 kr 
Box Sienna Small Ø10x6,5cm 179 kr
Box Sienna Big Ø14x8cm 249 kr

 

Bubbles-serie

Vi älskar bubblor! En form som skapar glädje och ger oss barnasinnet tillbaka. Serien Bubbles är keramikkrukor i olika skepnader. Glansiga ytor kombineras med matta och svart blandas med vitt. Tillsammans förstärker de varandra. Den bubbliga formen är oregelbunden och lever sitt eget liv. En vas det är lätt att bli förälskad i!

 

 

 

 

 

Candle holder shell

Att havet inspirerar oss är ingen hemlighet. Snäckformen är dekorativ i all sin enkelhet. Den krispigt vita färgen är en härlig kontrast att bryta av med, helst till mörka toner eller i färgglada dukningar. Candle holder Shell är tillverkad i porslin och kommer till sin rätt i alla sammanhang – i badrummet, i köket eller på sängbordet med smycken intill.

Candle holder shell small, 15,5x13x4 cm 
Candle holder shell big, 18x221x4 cm 

 

 

Vase shell

Snäckor, snäckor, snäckor – vi ser dem överallt. Som smycken, på kläder och när vi inreder. Vi dyrkar det naturnära och älskar när havet flyttar in. Vase Shell är gjord i materialet polyresin, ett material som tillverkas av restprodukter av till exempel porslin. Vasen är formgjuten och unik i sitt uttryck. Den tar sin plats på ett behagligt sätt och är lika vacker med prunkande blommor som utan.

Mått: 31x19x21 cm
 

Vase Big blue

Med färgat glas i en poppig koboltblå nyans träffar vasen Big Blue alla rätt. Kombinationen ger oss tydliga 90-tals vibbar, men i ett uppgraderat format. Vasens diskreta glasmönster ger en djupare dimension, den känns exklusiv, som fin glaskonst. Vase Big Blue äger rummet oavsett var den har sin plats.

Mått: Ø30x35cm
 

Lamp Fuji

Lampan Fuji står för det klassiskt moderna och tillhör en serie med lampor som alla har en tydlig genomgående kon-form. Med inspiration från Japan i en mix av nordisk design känns den både ny och fräsch. Lampseriens färger är neutrala i svart och trä. För att skapa en personlig toutch kan man enkelt byta ut lampornas smådelar till en favoritfärg eller till hemmets accentfärg.

 

Vase Makulu

Vase Makulu är naturnära i sin form. Den har hämtat sin inspiration från de stora isbergen i Arktis, där naturen på egen hand skapat formen. Strukturen känns atletisk och intressant och i kombination med sin koboltblå färg träffar den flera trender just nu. Vasen är gångbar överallt, i alla hem och i alla rum. Vasen Makulu står för det unika i oss alla och ska påminna oss om att ”sky is the only limit”.

Vasen finns i två höjder, två färger och varierar i form då den handblåses.

Vase Makulu Dark Brown 9,5x9,5x15 cm 
Vase Makulu Blue 12,5x12,5x19 cm