Hållbar design

Hållbar design - möbelklassikern Lamino som skapades redan 1956.

I ett unikt samarbete med vår leverantör Swedese erbjuder vi på Svenssons i Lammhult alla att lämna in sin älskade möbelklassiker Lamino för omklädnad till låg kostnad.

”Aktiviteten har vi för att lyfta att kvalitet lönar sig och för att uppmuntra till hållbar konsumtion av möbler och inredning. Investerar du i kvalitetsmöbler och tar hand om dem håller de över generationer” säger Jörgen Bitzekis, VD på Svenssons i Lammhult.

”Lamino är från 1956 och vi har många kunder som berättat om hur fåtöljen gått i arv och varit en fin del i många familjers liv. Se köpet av din Lamino som en investering och sköt om den så har du en fåtölj för livet” säger Sonnie Byrling, VD på Swedese.

”Målet är att göra fler medvetna om att återbruk och omvårdnad av en befintlig möbel är mer intressant än slit och släng och att kvalitet inte är dyrt om de håller över generationer och har ett andrahandsvärde som gör att de kan få ett nytt liv hos någon annan” fortsätter Jörgen Bitzekis.

”Om vår aktivitet blir lyckad ser vi att det är en återkommande aktivitet tillsammans med Svenssons i Lammhult” avslutar Sonnie Byrling.