Archus toppar kompetensen inom inredningsdesign

Foto: Archus

Archus kompetens efterfrågas i allt större utsträckning och fler kunder efterfrågar professionell hjälp med inredningsdesign. Därför förstärker vi nu inredningsteamet med ytterligare en medarbetare. Ida Wiltfalk kommer närmast från Sweco Architects där hon i rollen som byggnadsingenjör arbetat med allt från bostadsprojektering till sjukhusgestaltning. 

 

– Jag tror stenhårt på Archus och på vår potential att bli marknadsledande när det kommer till inredningsarkitektur. Jag vet att vi tillsammans med våra kunder kan leverera arbetsplatser, butikskoncept och restauranginredning i världsklass, säger Ida Wiltfalk.

 

Ida har en examen från Byggnadsingenjörsprogrammet vid Mälardalens högskola och har dessutom arbetat som designer och konstruktör.

 

– Målet med rekryteringen är att bredda oss och i ännu större utsträckning kunna erbjuda våra kunder koncept som förmedlar och förstärker bolagets varumärkets, säger Andreas Kristoffersson, inredningsdesigner och teamledare för Inredning på Archus Arkitektur.