Beslag Design lanserar två nya dörrhandtag

Helix 200 svart

Den industriella trenden växer sig starkare och vi ser allt fler uttrycksfulla hem med en dramatisk touch av det råa och industriella. I slutet av 2017 lanserade Beslag Design serien Helix & Pitch och i början av 2019 lanserades knopparna Crest & Flat. Nu lyfter Beslag Design trenden ytterligare och lanserar bland annat nya matchande dörrhandtag. 

Beslag Design fortsätter att bredda sitt produktsortiment och lanserar nu två nya dörrhandtag, Helix 200 och Tavira. Båda dörrhandtagen visades för första gången under Stockholm Furniture Fair i februari och fick ett fantastiskt mottagande. 

- Av alla produkter i vår monter vågar jag påstå att det var de nya dörrhandtagen som drog till sig flest blickar, säger Pär Winberg, VD på Beslag Design.

Dörrhandtaget Helix 200 har en lättrad yta som sticker ut och kommer i fyra olika ytbehandlingar; antik brons, svart, borstad mässing och rostfri look.

Tavira är ett stilrent handtag med strama men ändå mjuka linjer som kommer i två olika ytbehandlingar; svart och rostfri look.