Nothern ramar in Daybe

Foto: Chris Tonnesen
Foto: Chris Tonnesen
Foto: Chris Tonnesen

I fjol presenterade livsstilsvarumärket Northern Daybe - den nya generationens bäddsoffa, formgiven av designduon Morten & Jonas. I år uppdateras den populära kollektionen med nya valbara armstöd som gör Northerns Daybe enklare att anpassa efter stil och behov. I kombination med de fyra färgvalen finner Daybe sin plats i alla hem. 

Daybe är en förening av funktion, komfort och stil. Soffan och dagbädden kännetecknas av rena och raka linjer, balanserade proportioner och skräddarsydda detaljer. I år uppdateras Daybe med större möjligheter till variation och anpassning. Genom att addera armstöd av läderremmar och metall som omsluter soffan skapas ett elegant och sammanhållet uttryck. 

I motsats till mer konventionella bäddsoffor kan Daybe skifta mellan säng och soffa i en enda jämn rörelse, och soffan inbjuder till både vila på dagtid och djup sömn vid behov. De valbara armstöden bidrar till en stabil och komfortabel plats.

 

 Om Morten & Jonas         
Den norska designduon Morten Skjærpe Knarrum och Jonas Norheim startade sin designstudio i Bergen, Norge, efter att ha tagit sin magisterexamen från Bergen Academy of Art and Design. Morten & Jonas skapar banbrytande produkter, möbler och inredningsarkitektur som präglas av nyfikenhet, fantasi och humor. Morten & Jonas har vunnit flera utmärkelser för sin design, som visats världen över.