Massproductions lanserar MP Trolley

Foto: Massproductions
Foto: Massproductions

I Massproductions nya MP Trolley kombineras funktioner hos en klassisk serveringsvagn och ett avskalat brickbord. Med sina nätta hjul, två plan och avtagbara brickor blir MP Trolley en praktisk möbel i såväl privata som offentliga miljöer.

– Jag ville skapa en avskalad serveringsvagn som kan förenkla och förbättra serveringen i både privata och offentliga miljöer. Min första industriellt producerade design var ett brickbord för IKEA 1998, som gick under namnet Björkö. Sedan vi startade för tio år sedan har jag tänkt att jag vill göra en Massproductions-version, och nu är den här, vår MP Trolley, säger Chris Martin, designchef på Massproductions.

Inspirationen till MP Trolley kommer från geometriska former och mellanrum. I den enkla men väldesignade möbeln möts runda och kantiga former på ett elegant och funktionellt sätt. Konstruktionen bygger på två större avtagbara brickor som placeras på en enkel ställning av rostfritt stål, vilken försetts med nätta hjul. De tillhörande brickorna finns tillgängliga i ek och svartbetsad ek.
 

MP Trolley kommer att vara en solitär produkt i sortimentet medan brickorna även kan användas som tillbehör till bordserierna Tio och Odette.