Ny julservis Rosendal

Foto: Rosendal

Rosendals nya serie som hyllar denna högtid med en ny stämningsfull design, Moments. Den stjärnbeströdda porslinsservisen är baserad på märkets signaturserie Grand Cru och som, med sin gulddekoration på kanten av det geometriska vita porslinet, tillför magi till decembers alla dukningar – från det rituella morgonkaffet till adventsmyset och jullunchen. Den enkla och eleganta stjärnkonfettin gör dessutom "Moments" perfekt att använda till en nyårsdukning och fungerar fint att blanda eller matcha med Grand Cru-servisens klassiska delar.

Rosendahls Grand Cru-servis betraktas idag som en modern klassiker att duka med på middagsbordet. Designens enkla former och karaktäristiska räfflor stjäl inte för mycket fokus utan utgör istället en aptitretande grund till maten som serveras.

Till jul är det mer fokus på glamour och därför kommer nu Grand Cru ut ur festgarderoben med en fana full av dekorativ stjärnglans på seriens tallrikar, skålar och muggar. Denna extravaganta gulddetalj gör - tack vare att designen är så enkel - serien Moments till varm, inbjudande och perfekt för julens personliga bord.