HTH Nordic Spirit

Foto: HTH
Foto: HTH
Foto: HTH
Foto: HTH

HTH:s nyhet Nordic Spirit är ett danskt hantverk i massiv ek. Den rena och minimalistiska formgivningen låter träet stå i fokus och framhäver det skandinaviska designuttrycket. 

Trä är det genomgående materialvalet i de nordiska köken och i Nordic Spirit kommer materialet fullt ut till sin rätt, där träets ådringar och skiftningar ger ytan ett levande skimmer. Nordic Spirit är ett grepplöst kök, vilket ger ett rent, harmoniskt och minimalistiskt uttryck. Den eleganta helheten förstärks genom dolda lådinsatser och handtag, som är en naturlig del av lamellerna och utformade för att vara lätta och sköna att ta tag i vid öppning av lådor och skåp. I likhet med alla HTH:s serier är även Nordic Spirit framtagen för att passa såväl kök som badrum, och går också utmärkt att kombinera med många andra färger och material.

Nordic Spirit produceras i massiv ek och finns tillgängligt i färgerna natur ek, vit ek, harmony dark samt svart ek. Det slitstarka och underhållsfria materialet kan kombineras med moderna funktioner som exempelvis en sladdlös laddningsstation, genom att installera en trådlös laddare under bänkskivan.