Em home lanserar egen sängserie

Em homes egen sängserie Cumulus kommer att få sig ett ordentligt lyft under hösten med ett helt nytt sängsortiment. Den nya Cumulusserien finns i flera olika varianter, komforter, storlekar och tyger. 

Cumulus sängarna är svensktillverkade och framtagna av Jimmy Eklund, Sortimentsansvarig på Em home, tillsammans med välkända sängtillverkarna Hilding Anders och Elite sängar.

- De första Cumulus sängarna lanserades redan 2007 och sedan dess har varumärket växt sig starkt. Sängarna är av hög kvalitet, skön komfort och väldigt populära av våra kunder, berättar Jimmy Eklund. 

- Det händer otroligt mycket på sängmarknaden just nu och vi kände att vi behövde lyfta Cumulus till nästa nivå. Nya Cumulussortimentet har ännu högre kvalitet, fantastisk komfort och modernare uttryck, fortsätter Jimmy Eklund. 

Inredaren Maria Celin är stylisten som står bakom inredningen av bilderna på Cumulus sängmiljöer. 

- Vi vill skapa en känsla av att varje morgon få vakna lycklig! Utsövd och redo att ta sig an dagen. Med hjälp av naturmaterial såsom linne, bambu och rotting formas en känsla av beständighet. Med de svala greish-tonerna på väggarna behåller man lugnet hela dagen, säger Maria Celin.

Nya sängkollektion är på väg ut till alla Em home-butiker och beräknad säljstart är vecka 49, 2019.