“Eternal”-serien, från Silestone

Foto: Silestone®
Foto: Silestone®
Foto: Silestone®

Silestone by Cosentino, världsledande inom kvartsytor för arkitektur och design, lanserar två nya tillskott till färgkollektionen ”Eternal”. Eternal-kollektionen skapades 2017 för att ta oss tillbaka till den ursprungliga estetiken hos marmor, en älskad natursten och en symbol för Cosentinos arv.

Eternal Noir och Silken Pearl är de namn som de två nya varianterna av Silestone® Eternal har fått. Färgerna har skapats som svar på den populära inredningstendensen med marmor-ytor i alla olika toner. Den tidlösa naturliga skönheten hos dessa stenar är en storfavorit inom inredningsdesign. Marmorsorter finns nu allt som oftast uppvisad på all världens mest prestigefyllda utställningar inom arkitektur, inredning och design.

Eternal Noir har en asymmetrisk design som inspirerats av den rena elegansen hos natursten. Dess svarta yta utstrålar distinktion och enkelhet. Dess intensiva, dramatiska vita och guldiga marmorering tilltalar många olika smaker.

Silken Pearl hämtar sin inspiration från en krämvit sten vars mjuka förfinade bas kompletteras av en utsökt vit marmorering. Den förmedlar en naturlig och lugn look. Det här färgalternativet förser arkitekter och designers med ett stort utbud av smakfulla kombinationer. Silken Pearl utstrålar en jordnära tillförlitlighet.