Hemlig kollektion med Astrid Wilson

När ByOn för första gången gör ett Co-Lab är det med någon som värnar om färg och lekfullhet lika mycket som varumärket själva. Tillsammans med illustratören och konstnären Astrid Wilson släpper ByOn Hidden Capsule AW19. En kollektion som sprakar av poppiga färger, magiska mönster, stora detaljer och energiskt 90-tal.

ByON x Astrid Wilsonär en hyllning till 90-talet men också en förväntan inför 2020-talet. En svunnen tid av disco, poppiga färger, svampmålade väggar och rutiga soffor matchas med kvinnliga personligheter, viljan att förändra och vikten av att våga ta plats.

– Det här är en kollektion med extra allt –den sticker ut, skapar glädje, ger värme och inbjuder till personlig förändring. En färgexplosion som ger oss festkänsla varje dag, säger Beatrice Lindgren, inköps- och konceptchef på On Interiör med varumärkena ByOn, Vakinme och Victorian.

Astrid Wilson är illustratör och konstnär, känd för sina magiska och lekfulla mönster i mängder av färger. Vilket är tre ingredienser som också genomsyrar samarbetet med ByON.

– För mig är lekfullhet att få tänka med ett fritt sinne, utan att behöva anpassassig efter underliggande regler eller ramar som man ofta präglas av. Lekfullhet ger utrymme för det personliga, något jag tycker vi ska inspireras av när vi inreder. Färg sprider glädje vilket jag också vill att kollektionen med ByOn ska göra, säger Astrid Wilson.

För första gången gör Astrid Wilson mönster som inte enbart pryder våra väggar. Det är en träffsäker kombination mellan det glada discotalet och det nya decenniet vi nu går in i. Vi möts av kvinnor med starka personligheter som ger kollektionen power, värme och grace. Starka kontraster och stora detaljer skapar magi i vilket rum som helst.