Maze Interior fortsätter utveckla sin inredningsdesign

Foto: Maze Interior
Foto: The Interior

Det svenska designvarumärket Maze Interior fortsätter fokusera på tidlös design framför överproduktion. I linje med filosofin Slow Production lanseras nu en flexibel förvaringsmöbel och befintliga produkter presenteras i nya utföranden.
 
Maze Interior har sedan starten 2003 arbetat med Slow Production. Filosofin handlar om att använda så mycket återvunna material som möjligt, att undvika överproduktion samt se till att tillverkningen sker lokalt i Sverige och under goda arbetsförhållanden.
 
Företaget har idag sex olika kollektioner som alla produceras i linje med Slow production-filosofin, viket innebär att de inte tar fram en stor mängd nya produkter varje år.
 
Vår designfilosofi handlar om att arbeta med de produkter vi har idag och skapa en så tidlös design som möjligt. Vi är eftertänksamma i vår produktion och produktutveckling, vi tar inte fram flera nya produkter varje år utan arbetar istället med att vidareutveckla och förnya vårt befintliga sortiment, säger Lotta De Visscher, Creative Director på Maze Interior. 

 
THE CUBE
The Cube är en kombinerad förvaringsmöbel, avlastning, bord och pall i ett. Möbeln förmedlar flexibilitet och passar bra som inredningsdetalj för hallen, sovrummet eller som extra sittplats vid matbordet. Sidorna i streckmetall skapar en luftig känsla och dess lock passar bra som avlastningsyta. The Cube, designad av Lotta de Visscher, kommer i färgerna Dark Chocolate, Olive, Rust, Egg Shell och består av en pulverlackerad metallstomme som på samma sätt som Maze Interiors övriga produkter är tillverkad enligt Slow Production-filosofin.