Naturen inspirerar till ny laminatkollektion

Tarketts nya laminatkollektion består av hela 33 mönster. Golv till det moderna hemmet där det är lika viktigt att det är snyggt som att det är praktiskt och tål tuffa tag. Kollektionen består av plank i naturtrogna trä- och stenmönster där vissa har akustik-baksida, vilket gör dem extra tysta att gå på. Här finns också extra breda golvplankor i längder på upp till två meter. 

Tarketts nya laminatkollektion består av 33 nya trä- och stenmönster för hemmets alla rum och för alla tänkbara inredningsstilar. Golv som fyller barnfamiljens behov där vardagen förenklas genom att de är mycket enkla att rengöra och hålla fräscha. Slitstarka, reptåliga golv som passar extra bra på utsatta ytor, inte minst i hallen och köket.

Den matta ytan, kombinerad med en naturtrogen struktur av träådring och kvist, ger känslan av äkta träplank. För den som önskar ett exklusivare uttryck finns LongBoards, en bredare planka som är hela två meter lång. Golven består av över 80 procent trä och är så nära ett riktigt trägolv man kan komma.

SoundLogic är det tystaste laminatgolvet tack vare sin akustikbaksida. Här finns bland annat ett mönster som ger känslan av ett äkta lutat furugolv, men som är betydligt mer slitstarkt än originalet. I kollektionen Lamin´Art finns både marmor-, granit- och klassiska fiskbensmönster.

Laminatgolven är antistatiska och kan utan problem kombineras med golvvärme. De är enkla att installera vilket görs med ett limfritt klick-system och de kan dessutom läggas ovanpå befintligt golv, så länge detta är plant. Samtliga golv är PEFC-certifierade för miljövänligt och resurshushållande skogsbruk.