Frihängande Solo i textil

Foto: Christian Wese

Ecophons frihängande ljudabsorbent ”Solo” finns nu i en ny design, med exklusivt överdrag i textil. Ecophon har marknadens största urval akustiska lösningar, inklusive frihängande enheter i både standardutförande och textil.

– Genom att addera färg och textur tillför Solo Textile en designdimension till en redan bra ljudmiljö. Solo Textile skapar en miljö som stimulerar våra sinnen, både öronen som ögonen, säger Johan Gross, konceptutvecklare på Ecophon.Den frihängande ljudabsorbenten har en kvadratisk form (1200X1200 mm) och kommer i sju kompletterande färger. Textilöverdraget är gjort av polyester i hög kvalité och har ett fint stickat mönster, vilket ger ytan en subtil textur.

Ecophons ljudabsorbenter har ett begränsat ekologiskt fotavtryck, är tillverkade av 62 procent återvunnet glas och är 100 procent återvinningsbara. Produkterna möter de hårdaste standarderna för brandsäkerhet, luftkvalité och cirkularitet.

– Solo Textile är ett bra exempel på hur design och funktion kan gå hand i hand och skapa iögonfallande miljöer som bidrar till vårt välmående. Nu finns det ännu ett sätt för inredningsarkitekter att uttrycka sig, utan att offra kvalitén på ljudmiljön eller klimatet, sägerJohan Gross, konceptutvecklare på Ecophon.