Dekton Chromica designad av Daniel Germani

Foto: Dekton

I DektonThe Collection 2020 presenteras serien Chromica, en vacker lugn kollektion med två färger, Baltic och Feroe. Dessa hämtar inspiration från nyanser som finns i naturens mest slående och avlägsna hörn. Chromica uppstod genom samarbetet mellan Cosentino och arkitekten samt designern Daniel Germani.

Den är designad i samarbete med  Daniel Germani Designs och består av två djupt mättade nyanser, Baltic och Feroe. Deras eleganta matta sofistikerade finish utstrålar drama då de är inspirerade från naturens vildaste och mest avlägsna platser. Tanken bakom designen är att de reflekterar naturens kraft och beslutsamhet.

Resultatet av detta senaste samarbete mellan Germani och Cosentinos produkt- samt FoU-team är två helt enkelt fantastiska och unika färger. Den intensiva karaktär som den baltiska blå och Färöarnas gröna toner ger är perfekt för eleganta, sofistikerade och balanserade projekt som utstrålar personlighet. Med inspiration från färgerna i naturens vildaste och mest avlägsna platser är Baltic och Feroe synonyma med känslan av kraft och beslutsamhet.