Indiska lanserar påskkollektion inspirerad av vårens späda grönska

Foto:Indiska

I Indiskas påskkollektion Floral Alchemist syns tydligt att naturen varit inspirationskälla. I den lekfulla kollektionen är organiska blommönster tongivande och fler av dekorationsföremålen har fått former från djurriket. Färgpaletten består av pasteller i gult, rosa, turkost och grönt och blir ett tydligt avstamp mot våren på Indiska.

Indiskas påskkollektion Floral Alchemist går i pastelltoner med inspiration från djurriket och vårens späda grönska. I kollektionen syns två dukningar en klassisk påskgul och en grön med inslag av pasteller. Borden dekoreras med stengods i gult och grönt, linneservetter och kröns av kandelabrar i organiska former. Klassiska påskdetaljer så som äggkoppar och påskägg har fått former av kaniner och fåglar och ger kollektionen ett lekfullt uttryck.

”Med kollektion Floral Alchemist vill vi välkomna den efterlängtade våren. Vårens spirande grönska har inspirerat oss i både mönster och färg. Grönt fortsätter att vara en av de största inredningstrenderna just nu och vi hoppas att uttrycket i den nya vårkollektionen förmedlar glädje och en längtan mot ljusare tider”, säger Emma Borgström, konceptdesigner på Indiska.