Marbodal lanserar ny färgkollektion - Färger inspirerade av vår nordiska natur

Foto: Marbodal

Marbodal lanserar en ny färgkollektion med inspiration från vår nordiska natur. Färgerna är tagna från våra årstider, djupa skogar, blå hav, granitgrå berg och naturmaterial. Kollektionen Jordnära representerar hållbara färger som är relevanta över tid och generationer.

Jordnära är en harmonisk och rofylld färgkollektion med noga utvalda kulörer som är hållbara i alla led. Färgerna är vattenbaserade och luckorna i kollektionen är svanenmärkta. Alla färgnyanser är handplockade av Marbodals köksdesigners för att passa i kök över tid, även i växlande färgtrender. Färger påverkar våra sinnen och kan generera lugn och harmoni samt minska stress, just därför har Marbodal valt ut följande färger till kollektionen - Bark, Frost, Frö, Granit, Hav, Lin, Moln, Sand, Tall och Åska.

- Som en ledande köksleverantör inom hållbarhet är det viktigt för oss att alla färger vi säljer är hållbara i nyans samt innehåll. Vi är stolta att lansera färgkollektionen Jordnära med insikt i vad våra kunder söker och med Nordens natur som inspiration, säger Therese Svantesson, produktansvarig på Marbodal.