Andrea Brodin blir HTH:s nya ansikte utåt

Foto: HTH

Inredningsprofilen Andrea Brodin blir ansiktet utåt för HTH:s kommande inspirationskampanj i Norden. 

Andrea Brodin är en av Sveriges mest väletablerade profiler inom inredning och design. Utöver det har hon även en bakgrund som författare och syns ofta i tv i inredningssammanhang. För Andrea och hennes familj har köket alltid varit hemmets viktigaste plats och det blev därför en prioritet när de flyttade in i sin 70-talsvilla på Lidingö i Stockholm. 

Valet föll på VH-7 – en av HTH:s mest flexibla kökslösningar som enkelt och smart kan anpassas efter kundens behov och rummets förutsättningar. Systemet är fritt från handtag och konstruerat med stilrena och funktionella greppspår, något som bidrar till ett minimalistiskt och elegant utseende med raka linjer.

– Vi är oerhört glada över att få fördjupa vårt samarbete med Andrea Brodin. Hennes öga och passion för inredning och design rimmar väl med HTH:s filosofi om att köket är hemmets hjärta, där vi samlar och umgås med de vi tycker om, säger Ulrik Skou Severinsen, Country Manager HTH Sverige

– Jag ville gärna ha ett grått eller beigefärgat kök som skulle kännas tidlöst men ändå modernt och fungera för hela familjen. Vi bor i ett 70-talshus, så det var viktigt att köket inte hade för lantlig stil, och i VH-7 landade vi precis rätt, säger Andrea Brodin.