String Furniture lanserar funktionella och smarta accessoarer

Foto: String Furniture

Våren 2020 kompletterar String Furniture sitt sortiment med tre nya accessoarer formgivna av Anna von Schewen och Björn Dahlström. Den prisbelönta designduon, som tidigare formgivit produkter för String Furniture, har tagit fram ett knivblock samt nya versioner av smarta krokar och galgar.

Knivblocket, som är designat för att passa perfekt på stringhyllans gavel, är både en vacker och användbar detalj i köket. Knivblocket tillverkas i massiv obehandlad ek, för att ge möjligheten att olja eller ytbehandla knivblocket efter ens personliga preferens.

Krokarna som redan finns i String Systems sortiment, lanseras nu i en ny version i rostfritt stål, för att kunna användas i den galvaniserade hyllan för utomhusbruk. Med sin J-liknande form fäster man enkelt kroken i metallhyllplanens perforerade yta.

String Systems eleganta galgar har även bytt utseende genom att en diskret graverad logotyp nu finns på den nedre tråden av galgen. Färgutbudet har ökat från att innehålla vit, grå och svart till att nu även erbjuda galgen i beige och således komplettera stringsystemets beigea sortiment.

Alla produkter från String System går att kombinera i oändligt många kombinationer och passar så vis i hemmets alla rum. Kök, badrum, hall, sovrum och även utomhus kan alla ha ett hyllsystem från String Furniture. String System finns tillgängligt i de klassiska trådgavlarna men också i gavlar av plexiglas. Alla produkter från String System finns i en mängd olika mått, färger och material.