Persienner för en behaglig inomhusmiljö

Foto: Luxaflex

En tidlös persienn ger flexibel kontroll av ljusinsläpp och avskildhet – en klassisk design som passar överallt. Nu introducerar Luxaflex aluminiumkollektionen Pure Sense, hållbara träpersienner samt nya utföranden i aluminiumpersiennserien MegaView.

Luxaflex aluminiumpersienner består till 98 % av återvunnen aluminium och tillverkas efter en hög och ansvarsfull kvalitetsstandard. Träpersiennerna består av vackert FSC-certifierat ädelträ eller funktionellt konstträ.
 
Sätt färg på persiennen med Pure Sense
När Luxaflex presenterade sina aluminiumpersienner år 1951 var de först i världen med en banbrytande produkt för insynsskydd och solskydd. Det faktum att persiennerna inte bara var praktiska, utan även eleganta, gjorde dem snabbt populära. Nu introducerar Luxaflex en helt ny kollektion av moderna aluminiumpersienner i 33 speciellt utvalda färger. Kollektionen har fått namnet Pure Sense och innefattar fina pasteller, sobra sandfärger och djupa havsblå toner.

Lamellerna i persiennkollektionen Pure Sense har en mjuk yta som antingen är glansig eller matt. Den matta ytan begränsar reflektionen vidare in i rummet. 
 
Kollektionen omfattar även tvåfärgade persienner, med möjlighet till olikfärgad framsida och baksida. Byt färg genom att vrida på persiennen och omvandla känslan i hela rummet på ett snabbt och enkelt sätt. I Pure Sense-kollektionen ingår därtill dekorativa textilband i ett brett urval med matchande eller kontrasterande färger och diskreta mönster.