Den italienska formgivaren Antonio Citterio skapar badrumsserie för Geberit

Foto: Geberit

Exklusiva material, tidlös design, eleganta former och oklanderlig kvalité. Geberit har tillsammans med den internationellt välkända arkitekten och formgivaren Antonio Citterio skapat en komplett badrumsserie med toaletter, bidéer, kommoder och badrumsmöbler för den designmedvetne.

Designserien Geberit Citterio kombinerar organiska former med eleganta material i ett tydligt italienskt designspråk. Denna högkvalitativa badrumsserie reflekterar ett designuttryck som är typiskt för den italienska formgivaren Antonio Citterio; anmärkningsvärd originalitet möter kvalitet och tidlös elegans.

-Det här är en designserie i premiumsegmentet som kombinerar italiensk design med Geberits högkvalitativa standard och närmare 150 års erfarenhet. Formerna i den här serien går bortom vad vi vanligtvis ser i badrummet, vilket gör den så spännande, säger Magnus Bergsten, Head of Products, Geberit Sverige.

Designserien karaktäriseras av en unik estetik, där skarpa, tydliga linjer kompletterar kommodernas och toaletternas mjuka organiska former. Trätexturen och de varma neutrala färgerna i möblerna är en levande kontrast till glasdörrarnas och bänkskivornas hårda material. Alla skåp kompletteras med handtag i mjuk champagnefärg.