Inission tillsätter ny vd

Carl Lidén blir ny vd på Inission Malmö. Foto: Inission

Nu får Inission Malmö ny vd. Han heter Carl Lidén och och kommer senast från rollen som vd för MMAB Group. Carl har över 20 års erfarenhet från ledande befattningar inom EMS, Medical Equipment, PCB och Automotive.

Carl har under många år jobbat i ledande positioner. Bland annat på PanLink, PartnerTech och Valeo Engine Cooling. Senast kommer Carl från rollen som för de svenska, tjeckiska och ungerska verksamheterna inom MMAB Group samt Chief representative officer för dess kinesiska verksamhet.

– Det är glädjande att vi rekryterat Carl Lidén som vd för Inission Malmö. Han har både lång och bred erfarenhet av EMS-branschen och är en kompetent ledare. Med sin bakgrund av att vara verksam i Malmö har han dessutom ett omfattande kontaktnät av kunder och leverantörer i regionen. Adderar vi hans stora kundfokus har han alla förutsättningar att framgångsrikt fortsätta utveckla Inission Malmö, säger Björn Lifvergren vd Inission.

– Jag ser fram emot att börja jobba på Inission som är en spännande och expansiv koncern. Med mina tidigare erfarenheter från EMS-branschen hoppas jag att kunna bidra ytterligare till Inission Malmös utveckling, säger Carl Lidén vd Inission i Malmö.