Mega-moduler presenteras av Montana

Montana Mega, Design av Peter J. Lassen. Foto: Montana

Montana presenterar nio nya utföranden i förkonfigurerad megastorlek. Montana Mega utökar Montana System med nya storlekar och en ny infallsvinkel: tre höjder, en bredd, ett djup och fasta konfigurationer. En oas av enkelhet jämfört med klassiska Montana Systems i princip oändliga möjligheter. Mega-modulerna erbjuder en ny stil och ett enklare val.
 

”Montana Mega är född ur det ursprungliga systemet, men har blivit en möbel i sin egen rätt” - Joakim Lassen, vd för Montana

Färger i samverkan
Släpp loss kreativiteten och visa vem du är med ett urval av 40 vattenbaserade lackfärger. De nio konfigurationerna i Montana Mega-serien finns tillgängliga i hela skalan av poetiska och komplexa vattenbaserade färger framtagna i samarbete med färgexpert och designer Margrethe Odgaard. Kulörerna samspelar på ett vackert sätt med solljus och andra färger runt omkring samt med de föremål du väljer att förvara eller visa upp i enheterna.

 

bild
Montana Mega, Design av Peter J. Lassen. Foto: Montana

 

Montana Mega är certifierad med EU Ecolabel

Den nya Montana Mega-serien är certifierad med EU:s officiella miljömärkning EU Ecolabel. Märkningen innebär att produktens hela livscykel tas i beaktande för att minska dess miljöpåverkan: från råvaruutvinning till produktion, distribution och avfallshantering.

 

bild
Montana Mega, Design av Peter J. Lassen. Foto: Montana