New Works presenterar Terra: A Residence for Grounding

TERRA. Foto: New Works

Efter ett år som hört till allt annat än vanligheten har vikten av att skapa miljöer som bjuder in till återhämtning och som uppmanar till eftertänksamhet aldrig varit så stark. Miljöer och ytor som erbjuder både tillflyktsort och förtrogenhet – som lindrar och samtidigt uppmanar till gemenskap. Värdet i mänsklig interaktion och vårt naturliga landskap, som med trygg närvaro genomsyrar vår vardag, har aldrig förr varit så uppenbart.  Det är med denna gemenskap och dessa relationer i åtanke som New Works presenterar Terra: A Residence for Grounding.

 

bild
Foto: New Works

 
Det finns en tillstymmelse till kyla i luften och höstens färger och texturer lurar runt hörnet när New Works presenterar ’a grounded environment for living’ under 3 Days of Design. I New Works showroom i Köpenhamn, designat tillsammans med deras trogna samarbetspartner Lotta Agaton.

 

bild
Foto: New Works

 

Interiors, återspeglas de dova nyanser och varma texturer som kännetecknar hösten och de månader vi har framför oss - samtidigt som det erbjuder en fristad mitt i Köpenhamns sjudande innerstad.

 

bild
Foto: New Works

 

Mjuka nyanser i matt oliv och rogivande grå möter naturlig ek, vävd ull och böljande glas, för att kommunicera en livsstil som harmoniskt knyter samman folk, föremål och natur. Från djupet av naturen till vidsträckta öppna landskap fångar Terra känslor av både trygghet och frihet, i rum som förser en bas till våra liv; från sovrum till kök, vardagsrum till kontor. I sitt utökade showroom har New Works kombinerat sina inredningsobjekt med texturer, färger och former som stimulerar både kropp och sinne.

 

bild
Foto: New Works

Det är i den här miljön som New Works kollektion med möbler, belysning och inredningsobjekt ställs ut som en återspegling av deras materiella och fysiskt påtagliga natur.

 

bild
Foto: New Works

 

Ett hem som omtolkar naturens nyanser och texturer och tar med dem in i våra privatliv. I New Works våning i Köpenhamn uppvisas kollektionen i ett modernt levernes alla tänkbara kontexter.

 

bild
Foto: New Works

 

Sätt dig en stund inne på New Works kontor, ta en kaffe i deras matsal eller lägg dig och vila i deras vardagsrum. Under 3 Days of Design bjöd New Works in designpubliken att uppleva deras värld: förankrad i uppriktiga material, naturliga texturer och skulpturala former.

 

bild
Foto: New Works