Porro - kollektion 2020

Modernt skåpsystem, design av Piero Lissoni + Porro Research Center. Foto. Porro
Foto: Porro
Foto: Porro
Foto: Porro
Foto: Porro
Foto: Porro
Foto: Porro
Foto: Porro
Foto: Porro
Foto: Porro

Porros oändliga forskningsinsatser på former, material och teknologier, utförda sida vid sida med sin Art Director, Piero Lissoni resulterar i ny utveckling av modulsystemen som alltmer blir sanna bostadsarkitekturer.

Från elektrifieringen som är inbäddad i systemet, vilket helt eliminerar ledningar och som gör ljuset till "huvudpersonen", till utvecklingen av speciella mekanismer som gör att dörrar kan flyttas och stängas - förvandlas till hemliga rum - upp till introduktionen av nya material : årets forskning fokuserar på yttersta flexibilitet och visuell renhet, för unika och oåterkalleliga skräddarsydda lösningar som ska utformas med hjälp av slutkunderna och enligt deras individuella och personliga önskemål.

Samtidigt kombinerar Porro sin expertis med designers kreativa energier i ett utbyte mellan kulturer och stilar som berikar varumärkets kollektioner med nya klassiker och framtida ikoner. Begreppet lyx omdefinieras av nykterhet, noggrannhet och kontinuerlig experimentering med design och finish, vilket resulterar i föremål som ligger på gränsen mellan konst, dekoration och design.

bild
Förvaringssystem för garderober och omklädningsrum, design av Piero Lissoni + Porro Research Center
I år har förvaringssystemet för garderober och omklädningsrum förnyats med ett nytt material och ljus. Resultatet av Porros tekniska expertis är det nya trådlösa belysningssystemet, där el överförs genom elektrifierade staplar inuti strukturen och döljs. Foto: Porro

 

bild
Systembokhylla och utrustat väggsystem, design av Piero Lissoni + Porro Research Center. Foto: Porro

 

bild
Gliddörrsystem, design av Piero Lissoni + Giacomo Cattaneo. Foto: Porro

 

bild
Load-it bokhylla system, design av Wolfgang Tolk + Research Center.  Foto: Porro

 

bild
Materic bord, design av Piero Lissoni. Foto: Porro

 

bild
Curry soffa, design av Piero Lissoni. Foto: Porro

 

bild
Byron säng, design av Piero Lissoni. Foto: Porro

 

nya
Styling Set, design av Elisa Ossino Studio. Porro