HAGS i samarbete med Yellon har tagit fram ny möbelserie, Rosenlund

Foto: HAGS

HAGS har i samarbete med Yellon tagit fram en ny möbelserie, Rosenlund. Serien har en stilren men robust design med raka linjer och mjuka vilsamma nyanser. Rosenlund är ett modulärt system och produkterna kan kombineras efter miljö och behov. 

- Äntligen är det dags att lansera vår nya serie Rosenlund, den kompletterar verkligen vårt övriga sortiment med sin robusta design och klara färger. När man sätter sig ner, blir man gärna kvar ett tag då möblerna är både rymliga och bekväma. I framtagningsprocessen har vi haft ett fokus på att möblerna skall vara inkluderande. Alla skall ha möjligheten att koppla av i Rosenlund, säger Disa Danevad, designer på HAGS

Rosenlund framtagen för att hålla i många decennier. Vi använder oss av tätvuxen furu från norra Sverige, ett av de bästa materialen för parkmöbler som skall hålla år efter år. Träslaget som är certifierat behandlas först med en grundolja, därefter en transparent lasyr samt extra topplack för bästa hållbarhet. Stålet pulverlackeras och erbjuds som standar i fyra olika kulörer samt ett galvat alternativ. 

Serien består idag av en soffa, bänk, bord i två olika storlekar samt ett praktiskt litet brickbord. Rosenlund kommer att kompletteras med nya spännande produkter i början av nästa år. Tillsammans kommer detta bli ett koncept som underlättar skapandet av en praktiskt och vacker utomhusmiljö.