Hyllning till kvinnans styrka och mod - Womens Magical Forces

Foto: Miss Oxford

Miss Oxford AB erbjuder stilren design för hemmet. Miss Oxfords första kollektion, Womens Magical Forces, hyllar kvinnans styrka och mod. I första kollektionen ingår stolen The Lady och designramen The Strength.

- I Miss Oxfords första kollektion Womens Magical Forces, hyllas kvinnans styrka och mod. Kvinnor världen över bär på en inre styrka och har den där magiska kraften inombords som vi inte pratar så mycket om, kanske för att den inte går att ta på. Denna magiska kraft i kombination med de vackra kvinnliga formerna blev något viktigt som jag vill lyfta fram i den materiella designen. Kollektionen Womens Magical Forces föddes. Säger Sofie Breslin, som designat stolen The Lady och ramen The Strength.

 

bild
Sofie Breslin

 

Med sin vackra profil och mjuka runda ryggsluttning fångar The Lady dig i ett avslappnat läge. Styrkan och kraften markeras med raka linjer på stolens sidlinjer och sträckta ben. Designstolen The Lady bär upp de runda kvinnliga formerna med sträckt rygg och starka linjer. Miss Oxfords runda smycke i form av loggan, ligger tryggt nedsänkt i träet och skapar en vacker detalj på stolens rygg. 

Ramen The Strength landar som en vacker detalj mot väggen. Den välarbetade ramen med läderdetalj är skapad i en hållbar design med material hämtat från naturen och inspiration från styrkan i den kvinnliga kraften och Moder jord.

Foton: Miss Oxford