TECE lanserar sin första vägghängda toalett i Sverige

Nu lanserar TECE sin första vägghängda toalett i Sverige – den nätta, vägghängda designtoaletten TECEone. Foto: TECE

Nu lanserar VVS-företaget TECE sin första vägghängda toalett i Sverige: En designmodell med enkel och snabb montering helt utan skarvar eller synliga infästningar. 

TECE är en relativt ny aktör i Sverige, mest kända för sin TECEprofil Safetybag - en smart inbyggnadsfixtur med förmonterat tätskikt. Nu lanserar företaget sitt första toalettporslin - TECEone, en designmodell som riktar sig till den inredningsintresserade konsumenten. 

– Lanseringen av vår vägghängda toalett gör att vi nu kan erbjuda allt från golvvärme och rörsystem till fixtur, porslin och spolknappar, vilket förenklar för installatörerna som kan beställa allt från en leverantör, säger produktchef Jonas Elfborg.

 

bild
Foto: TECE

 

Designmodellen TECEone har en ergonomisk form och är designad helt utan skarvar eller synliga infästningar, vilket gör den lätt att hålla ren. Toaletten saknar spolkant, så kallad rimfree, men har ett integrerat stänkskydd som förhindrar överstänk. Locket stängs mjukt och sitsen tas lätt av vid städning tack vare smidiga snabbfästen.

 

bild
Foto: TECE

Installationen görs snabbt och enkelt, den har förmonterade fästen till sitsen och det krävs endast ett standardverktyg för installationen. Dessutom levereras toaletten i en förpackning med förhöjning, som gör att installatören inte behöver lyfta toaletten när den ska fästas på väggen.