Melimeli​​​​​​​ lanserar nya nyansen Blush för linnekollektionen

Foto: Melimeli​​​​​​​ 

Melimeli fortsätter färgsätta hem och välkomnar nu den pudrigt rosa linnefärgen Blush. En färg, som med sin eleganslekfullhet och romantiska sida kommer passa perfekt in i det klassiska såväl som det moderna hemmet. 

När Amelia Widell grundade Melimeli 2015 gjorde hon detta med visionen om att hemmet ska vara en plats för återhämtning där varje person tillåts vara sig själv. En av de första färgerna som gick att beställa var nyansen Dusty Pink i sammet. Färgen är lika delar karismatisk som rogivande och passar perfekt in i företagets vision om hemmet.

 

Nu, fem år senare, lanserars den nya nyansen Blush för deras populära linnekollektion. En mjukare nyans av rosa, men lika starkt förknippad med värme, elegans och kärlek som Dusty Pink. Bjud in färgen Blush i ditt hem, för att berika rummet med en kontrast eller för att skapa ett behagligt lugn.

”Jag älskar rosa och tycker att det är en underbar färg att ha i hemmet, vår nya linnefärg Blush är precis den nyansen jag vill ha på min rosa – en perfekt balans mellan tidlöst och romantiskt”, berättar Amelia Widell, chefsdesigner och grundare av företaget.

Blush är den sjunde nyansen på linnetyg och alla tygerna består av en mix, framtagen och producerad i en av Italiens främsta tygfabriker.