Fyrbent bänk fylld med karaktär

Foto: Northern
Foto: Northern
Foto: Northern

Denna fyrbenta bänk är fylld med karaktär, naturliga material och slående hantverkstekniker. I år introducerar Northern en följeslagare till den befintliga pallserien. Genom att lägga till längd och ett ben utvidgades och ändrades funktionaliteten syfte att gå från en pall till bänk.

Korgsätet vävs av naturliga vassfibrer och integreras in i ramen för att sitta jämnt med ytan. Dess stödram finns i lättoljad ek, rökt ek och svartmålad ek.

bild
Foto: Northern

Den finska designern Sami Kallio har betydande expertis inom traditionell träbearbetningsteknik, som han kombinerar med samtida känslor.
En del av karaktären i serien bildas av förhållandet mellan naturliga material och hantverkstekniker som gör varje objekt unikt.

 

bild
Foto: Northern

Benen stiger till sätets fulla höjd, vilket skapar en enkel men ändå slående profil där de sitter bredvid ramen snarare än under.
Pallen är alltid redo att ge sittplatser när vänner samlas, eller en bra och mjuk plats för att sitta ner på i hallen, sovrummet eller var som helst.

När den inte används kan det vara den perfekta platsen för din stack med inspirerande soffbordsböcker eller din senaste inredningsskatt.
Från en trebenspall till en solid bänk.