Licia - Inredningslösning som skapar harmoni

Licia från ARAN Cucine. Foto: ARAN Cucine
Foto: ARAN Cucine.
Foto: ARAN Cucine
Foto: ARAN Cucine
Foto: ARAN Cucine

Inredningslösningar som harmoniserar köket med vardagsrummet efterfrågas alltmer av de som bor med öppen planlösning. Den stora produktiva flexibiliteten hos ARAN Cucine gör det möjligt att erbjuda matchande tillbehör för att möta inte bara detta behov utan också olika smaker och stilar.

 

bild
Licia från ARAN Cucine. Foto: ARAN Cucine

 

Ett exempel på ett "totalt utseende" för köket och vardagsrummet är Licia, en kollektion som alltid har varit mycket populär. Det är faktiskt en modell där traditionella element hittar rätt balans med andra mer samtida, och där träets värme möter en noggrann och förfinad design.

 

bild
Foto: ARAN Cucine

 

Huvudpersonen i varje enskild komposition är ekdörren, som finns i olika ytbehandlingar: från fanerad MDF till skärmad glas, satin eller skrivbar tavla, genom ett originellt trådnät. Tvärstångens speciella utförande innebär att det inte finns något behov av handtag eller c-kanaler, eftersom själva dörrdesignen ger ett "handtag" - även tillgängligt för lådor och korgar - vilket gör att du enkelt kan öppna och stänga. 

 

bild
Foto: ARAN Cucine

 

Arbetsytorna har laminatbänkskivor i Cemento Wraky. Dörrar är av ek, även valda för ugnen och kylenheter. Väggskåpens metallgaller i testa di moro-finish gör kompositionen lättare och passar perfekt med Watch-it-bokhyllan i samma finish. Aluminiumkonstruktionen blir ett element som kan separera vardagsrummet från köket med ett elegant samspel.

 

bild
Foto: ARAN Cucine