GUBI introducerar Tail Dining Chair designade av GamFratesi

Foto: Gubi

GUBI introducerar Tail Dining Chair av den prisbelönta design-duon GamFratesi. Tail Dining Chair har en lekfull natur med sin rundade rygg som liknar den spektakulära formen av en påfågelsvans.

Möbeln belyser GamFratesis fusion av arv och förnyelse och deras experimentella förhållningssätt till material och former. Med sin mångsidiga geografiska bakgrund bygger de på den klassiska danska möbel- och hantverkstraditionen samt den tidlösa italienska intellektuella och konceptuella inställningen.

Detta tvärkulturella partnerskap resulterar i möbler som respektfullt återspeglar tradition i kombination av designtraditioner och hittar den perfekta synergin mellan italiensk lekfullhet, skulpturell och konstnärlig estetik och den danska känslan för hantverk, detaljer och förfining av form.

Finns i både låg- och högt ryggstödsalternativ. Tail Dining Chair passar lika perfekt för hemmiljöer som till offentliga miljöer så som väntrum eller receptioner, vilket ger en lekfull estetik och elegans till sådana interiörutrymmen.

 

bild
GamFratesi Studio grundades 2006 av den danska arkitekten Stine Gam och den italienska arkitekten Enrico Fratesi. GamFratesi tillhör den senaste generationen möbelarkitekter och tillsammans representerar de en ny tolkning av mötet mellan danska och internationella designtraditioner.