Brickell Flatiron en futuristisk nybyggnad i Miami

Foto: Brickell Flatiron
Foto: Brickell Flatiron
Foto: Tont tur
Foto: Zachary Balber
Foto: Zachary Balber
Foto: Zachary Balber
Foto: Zachary Balber
Foto: Zachary Balber

Brickell Flatiron är en futuristisk nybyggnad i Miami, uppförd av CMC Group. Byggnaden är belägen vid 1000 Brickell Plaza i Miami.  Designad av Revuelta Architecture International som har revolutionerat den amerikanska stadens siluett, tillsammans med inredningsarkitekten Massimo Iosa Ghini.

bild
Foto: Brickell Flatiron

Det 64 våningar höga tornet i centrala Brickell-distriktet är en ikon för italiensk design och stil. Margraf-marmor och modulära plattor pryder alla lyxiga lägenheter, takvåningssviten, lobbyn och de offentliga utrymmena och Sky Spa. Under de senaste åren har Miami upplevt en betydande ombyggnad som har förvandlat den från ett semestermål till en kosmopolitisk stad.

bild
Foto: Zachary Balber

 

Det nya höghuset är 224 meter högt och är den högsta byggnaden i staden. Den består av 527 lägenheter och ett spa på 64: e våningen. Margraf's Botticino Fiorito Light och Bianco Statuarietto marmorplattor har använts i de rymliga bostäderna, där böjda former råder.

Skräddarsydda inredningsplaner kommer att användas i alla lägenheter med överlägsna italienska möbler och finish. De olika områdena i bostäderna är utformade för att erbjuda de boende en blandning av komfort och lyx tillsammans med vackra och unika egenskaper.

bild
Foto: Zachary Balber

De böjda linjerna på byggnadens utsida återskapas i lobbyn, där ett naturligt ljus faller genom dess stora fönster från golv till tak. En trollbindande touch läggs till av den öppna spisen i Zebrato och golvet av Palissandro, som också används till receptionen. Zebrato och Striato Elegante marmor användes för golvet och fasaden utanför.

 

bild
Foto: Zachary Balber

 

Brickell Flatirons krona är dess Sky Spa med utsikt över Miami. Förutom en pool med 360 ° utsikt finns ett hälso- och fitnesscenter med behandlingstjänster, ett privat ångbad, bastu och omklädningsrum.  

 

bild
Foto: Tony Tur

Även på 17: e och 18: e våningen finns en simbassäng. Det finns också en privat biograf, klubbar, biljardrum, lounge och ett lekrum för barn. Dessutom finns det ett avancerat 586 m² gym med en sofistikerad atmosfär tack vare en kombination av material som onyx och elfenbensmarmor tillsammans med de varma tonerna av metaller som mässing, brons och koppar.

bild
Foto: Zachary Balber