Gaggenau lanserar Vario cooling serie 200

Nyhet är att frys i Vario serie 200 också är utformad som kylen; med öppna hyllor högst upp och djupa lådor nedantill ges tydlig översikt och ett koordinerat utseende när kyl och frys visas sida vid sida. Bild: Gaggenau

Gaggenau, lyxvarumärket för professionella hushållsapparater, presenterar den nya kylserien Vario cooling serie 200. Det nya utbudet av inbyggda kylprodukter inkluderar kyl, kyl-frys och frys, alla utformade för att förbättra köksupplevelsen genom elegant och funktionell design — alltid med den seriösa hemmakocken som utgångspunkt.

Gaggenau har designat Vario cooling serie 200 i syfte att tilltala den seriösa hemmakocken, som efterfrågar professionell prestanda och fulländad design. De ljusa bronsfärgade detaljerna i kylskåpets minimalistiska interiör i kombination med varm LED-belysning och flaskhållare i lönnträ ger apparaterna en inbjudande värme. Genom att använda högkvalitativa och varmtonade material visar Gaggenau med sina nya design, möjligheter till att skapa en personlig touch i köket — ett utrymme som ofta annars domineras av opersonlig utrustning.

Interiört erbjuds färgställningen Gaggenau Light Bronze, en sofistikerad metallfärg med satinfinish som ger apparaterna ett elegant uttryck och samtidigt minimalistiskt med nästintill osynliga glashyllor. Dörrfack i lönnträ, följer samma färgprofil och skapar en inbjudande känsla. Invändiga lådor med frostade fronter döljer diskret innehållet och ger samtidigt en mjuk öppning och stängning med sina dämpade skenor. Tack vare kylskåpets volym och varma belysning erbjuds tydlig översikt och optimal förvaring av livsmedel. Hyllorna är gjorda av nästan osynliga optiwhite-glasplattor, där var och en av hyllorna kan justeras i höjdled.

Kylskåpet har en speciell låda med en temperatur nära 0 °C. För att öka den professionella kylupplevelsen kan luftfuktigheten i kylskåpets övre låda justeras manuellt med en knapp i ljus brons. Att manuellt kunna justera luftfuktigheten skapar perfekta förutsättningarna för att hålla färskvaror fräscha över längre tid. Frysen erbjuder avancerad no frost- och snabbfrysningsteknik.

 

bild
Gaggenau anser att den ambitiöse hemmakocken bör utrustas med verktyg som gör det enkelt att kyla och förvara vin på samma sätt som proffs gör, därför erbjuds nu flaskhållare i massivt lönnträ. Bild: Gaggenau

Flexibel flaskhållare för vinlagring

Flaskhållarna i strömlinjeform klickas enkelt ihop via en magnetisk funktion. Upp till fem flaskhållare kan placeras på en hylla och rymma såväl standard som magnum-flaskor. För den som kräver mer utrymme kan Vario serie 200 med fördel kombineras med ett vinklimatskåp från samma serie. Alla Vario cooling serie 200-produkterna har designats för att integreras helt i standardnischen 178 cm, med distinkta designelement som höjer kylupplevelsen och passar perfekt i köksmiljön, oavsett storlek.