Tonino Lamborghini Towers i Kina

Projektet blandar elegant visuella element i kinesisk och italiensk design, en hyllning till två kulturer.

Nu står strax Tonino Lamborghini Towers- komplexet färdigt i Chengdu, den senaste generationens byggnad av Chengdu Donghe Real Estate Co, där ska bostäder, de kommersiella och kulturella mötas enligt Studio Marco Piva designkoncept .

SPM design team, i samarbete med Donghe och JHM, har ansvarat för podiet och fasaden på de 180 meter höga byggnaderna.

 

bild
På denna plats växer nu detta projekt där invånare, besökare och gäster kommer att få uppleva den raffinerade och lyxiga exklusiviteten i miljöerna som är designade av SMP.

 

bild
Bild: SMP

 

bild
Studio Marco Piva har utformat hotellets gemensamma utrymmen, rum- sviter, lyxlägenheter, affärsområde och  Sichuan Theatre .

 

 

bild
Tonino Lamborghini Cafè.

 

bild
Raffinerat och elegant kommersiellt område.

 

De gemensamma utrymmena kännetecknas av en dynamisk design som sticker ut och den uppmärksamme kan finna många små detaljer,  dekorativa paneler och inredningselement för att ge en spektakulär touch till varje enskild miljö. 

 

bild
Sichuan Theatre, ett högpresterande utrymme som syftar till att förbättra operaens excellens och samtida visuella konstföreställningar.

 

bild
Den suggestiva infinitypoolen och det fantastiska vattenfallet på Podiums toppvåning. 

 Lyxlägenheter

Man ville utveckla ett elegant och inredningskoncept av hög kvalitet inspirerat av naturen och dess färger, detta återspeglas i de valda materialen och texturerna.  

 

bild
Hotellrummens och sviternas Interiörer har en kontrast och sammansmältning av de högteknologiska  och en ”soft touch” av naturliga material.

 

bild
Bild: SMP

 

bild
Materiella strukturer och grafiska mönster.

 

bild
Utformat för en unik och elegantlivstil. 

 

bild
Privata utrymmen: lyxiga matsalar och vardagsrum.

 

Bilder: SMP