"Telefonkiosker" från Kettal Studio

Det finns två nivåer av akustik: Komfort (med 4 + 4 glasdörr) 35 dB och Plus (med 6 + 6 glasdörr) 39 dB. Telefonbåsen en, två eller fyra platser.

Kettal presenterar sin nya samling av telefonbås.

 Phone Booth O-designen är baserad på den traditionella telefonkiosken. I många stora öppna kontor där det är svårt att få integritet är detta en idealisk lösning för att ringa viktiga samtal eller hålla videokonferenser.

 

bild
Målet är att kunna kommunicera utan att bli hörd eller att störa dina kollegor i en bekväm, ekofri arbetsyta som är snabb och enkel att installera.

 

bild
Strukturen är gjord av aluminium och och har panel med akustiska material som garanterar bra ljud och minskar efterklang. Alla paneler är täckta med tyg eller trä och har en svängdörr med laminerat akustiskt glas.

 

Den enda monter har ett integrerat arbetsbord och ett stativ med integrerad belysning, speciellt utformad för att hålla en smartphone eller surfplatta under videokonferenser. De större versionerna inkluderar en soffa med ett mötesbord eller ett högt arbetsbord som ska användas med höga pallar.

 

bild
Ramen finns i 30 färger och det finns 2 typer av tyg tillgängliga i 72 färger och 2 träfinishar.

Tekniskt sett är de utrustade med ett luftcirkulationssystem på 230 m3 / h och interiörbelysning designad av Kettal. Alla system styrs av en rörelsesensor och via en app. kan olika miljöer konfigureras beroende på situationen. Skrivbordet har ett eluttag och USB- och USB-C-kontakter. Telefonbåsen är ”Plug and Play” och behöver inte installeras, de kan anslutas till elnätet eller datanätverket via en standardkontrakt.

Ramen finns i 30 färger och det finns 2 typer av tyg tillgängliga i 72 färger och 2 träfinishar.

Bilder: Kettal