HTH:s VH-7 - en helhetslösning för hemmet

HTH:s VH-7.

HTH grundades 1969 och har sedan dess skapat helhetslösningar för kök, badrum och garderober, där dansk design och hantverkstradition står i fokus. I en ny bildserie har fotografen Osman Tahir och stylisten Sophia Bratt fångat det minimalistiska systemet VH-7 i ett vackert skandinaviskt hem utanför Göteborg.

Med sina obrutna vertikala och horisontella linjer har VH-7 ett unikt designuttryck som passar perfekt i moderna svenska hem, där kök och badrum i allt högre utsträckning blivit en integrerad och tongivande del av bostaden. 

 

bild
VH-7 hyllar det stilrena i raka och eleganta linjer och är ett av HTH:s allra mest omtyckta koncept. Det handtagslösa systemet har ett klassiskt skandinaviskt uttryck, samtidigt som det erbjuder många möjligheter att sätta en personlig prägel med olika färger och former.

 

bild
En bärande del av VH-7-konceptet är de eleganta greppspåren – tack vare dessa har HTH eliminerat processen med att fräsa in spåren i luckorna, något som annars är ett typiskt moment för handtagslösa köks- och badrumslösningar.

 

På spåren går det att applicera de jordnära färgerna Zero, Vit, Dammgrå, Grå, Stål, Koksgrå, Lera, Nordisk grön, Midnattsblå, Plommon och Svart. Alla valmöjligheterna och modellalternativen som erbjuds för VH-7 systemet fungerar lika bra i såväl kök som badrum.

 

bild
Badrum i VH-7-konceptet.

 

bild
Oändliga garderobslösningar. 

Styling: Sophia Bratt, Foto: Osman Tahir