Fritz Hansen- A sense of colour

Bild: Fritz Hansen

Fritz Hansen introducerar en fantastisk, ny dimension av färger och textilier för den ikoniska stolen Serie 7 av Arne Jacobsen.

Den främre stoppningen lägger till ytterligare komfort och sofistikation för levande inredningsdesign med sittplatsen Serie 7.

 

bild
Bild: Fritz Hansen

 

På Fritz Hansen tror de att det inte finns något som slår verkligt bra design, design som bortom funktion och form tjänar ett större syfte genom färglägga våra hem och vardagar.

 

bild
Bild: Fritz Hansen

 

Färgerna i denna speciella palett kompletterar varandra och de ikoniska designerna på ett underbart sätt samt erbjuder ett oändligt antal kombinationer med subtil värme och harmoni.

 

bild
Gul. Bild: Fritz Hansen

Dovt beigebrunt och ljusbeige kan användas som neutrala element för att koppla ihop färger och skapa lugna och delikata färgfamiljer.

 

bild
Blå. Bild: Fritz Hansen

Begärandespecifika och kundanpassade lösningar är också tillgängliga för speciella projekt, något som ger oändliga möjligheter. Form, funktion och färg förenas i ‘A Sense of Colour’ för att förhöja interiören med ikonisk sofistikation och individuellt uttryckssätt.