Pilkington Mirropane får fler färger

Pilkington Mirropan Chrome Plus Grey, Blue och Bronze

Den populära silverfärgade Pilkington Mirropane Chrome Plus-serien, som produceras av Pilkington Deutschland (en del av NSG Group), har utökats och inkluderar nu tre ytterligare färger: grå, blå och brons.

Pilkington Mirropane Chrome är en spegel, som tack vare den speciella off-line beläggningen är motståndskraftig mot fukt och korrosion.

Produkten möjliggör inte bara kreativ design utan är också helt pålitlig inom områden där maximal prestanda gällande säkerhet och hållbarhet krävs. Pilkington Mirropane Chrome överglänser därmed klassiska silverspeglar som har nått gränsen för vad som kan uppnås designmässigt.

Spegeln kan härdas, böjas och lamineras vilket ger en rad olika designmöjligheter. Produkten är mycket hållbar och kan användas både inomhus och utomhus.

Den nya färgpaletten erbjuder den silverfärgade spegelns alla fördelar plus större opacitet och okomplicerade bearbetningsalternativ.

Pilkington Mirropane Chrome Plus Colour är idealisk för följande applikationer:

  • stänkskydd vid diskbänken
  • badrum och spaområden
  • skiljeväggar
  • dörrar
  • snygga inredningsapplikationer

Spegeln kan enkelt monteras med ett speciellt lim för att undvika att borra hål, vilket ger en modern, enhetlig spegelyta utan både ram och borrhål.

Pilkington Mirropane Chrome Plus Colour kan sandblästras med logotyper eller andra mönster vilket ger utrymme för ytterligare designidéer.

Hela serien av glasspeglar kan hjälpa till att skapa en känsla av rymd, utgöra ett dekorativt inslag eller framkalla visuella effekter genom de reflektioner som bildas.