Perswalls nya kollektion Modern Eclectic

Bild: Perswall

Lagom till sommaren släpper Perswall sin nya kollektion, Modern Eclectic, med inspiration av klättrande blommor, traditionella mönster och engelska influenser. Med kollektionen vill Perswall uppmuntra till en personlig stil och att skapa ett hem som berättar din historia.

 

bild
Bild: Perswall

 

Kollektionen Modern Eclectic öppnar upp till en värld av mönster och färg. Här blandas olika uttryck med mer stilrena och putsade ytor i en enhetlig färgskala. Tapeterna i kollektionen ska vara enkla att kombinera för att skapa en helhet som harmonierar i hela hemmet.

- I en orolig värld söker vi oss till det bekanta och trygga men vi längtar också efter glädjerika färger och uttrycksfulla mönster. Vi ville därför skapa en kollektion med inspiration av traditionella tapetmönster fast med en modern twist i färgerna och i mönsterproportioner som gör att det passar i många hem. Tapeterna blir ett statement som tillsammans med hemmets övriga föremål skapar ett personligt och varmt hem som berättar din historia, säger Amanda Nordblad, designer på Perswall.

 

bild
Kollektionen har tagits fram med hemmet som helhet i åtanke. Färgtonerna i kollektionen gör att alla tapeter kan kombineras till en personlig helhet. Bild: Perswall

 

- Mönstren kan användas antingen som en kontrast mot moderna möbler eller för att skapa en mer klassisk känsla ihop med material som marmor, mässing och antikviteter. Tapeterna fungerar utmärkt att använda på rummets alla väggar men också ovanför träpaneler och målade snickerier, fortsätter Amanda.

 

bild
Bild: Perswall

 

bild
Bild: Perswall