Sérénité lanserar svensktillverkade sänggavlar

Gaia sänggavel, färg Beige.

Det svenska nystartade inredningsföretaget Sérénité lanserar nu sin första kollektion. Kollektionen består av tre handgjorda sänggavlar - Gaia, Yves och Bisse. Sérénité erbjuder exklusiva inredningsdetaljer för sovrummet, skapade för att ge en hotellinspirerad känsla i hemmet.

Med utgångspunkt i skandinavisk design och noggrant utvalda material föddes Sérénités affärsidé om att tillverka högkvalitativ hotellinspirerad inredning för sovrummet. De tre sänggavlarna i den första kollektionen består av vackra textilier av högsta kvalité, som klär in gavelns stabila och gedigna trästomme. 

“Vi är mycket stolta att stå bakom ett varumärke med svensktillverkade och högkvalitativa produkter. Tack vare att tillverkningen sker i Sverige har vi möjlighet att följa varje steg i processen - från skiss till färdig produkt. Detta gör det även möjligt för våra kunder att skräddarsy sina möbler efter tycke och smak. Exklusiva tyger, gedigna material och en tillverkningsprocess i Sverige är det som tillsammans gör Sérenité unika på marknaden”, Säger Mohammed Albaker, vd på Sérénité.  

 

bild
Sänggaveln Gaia har ett skandinaviskt uttryck med raka linjer. Gaveln har en träram och är klädd i en linne- och ullblandning från svenska textilföretaget Astrid och har stoppning i polyester. Gaia finns i tre färger; Off White, Natur och Beige.

 

bild
Sänggaveln Yves är formgiven med inspiration från klassiskt fiskbensmönster. Gaveln kommer i sobra färger och exklusiva material. Yves finns i två färgval; greige och antracitgrå. 

 

bild
 Sänggaveln Bisse, signerad Jannike “Bisse” Nordström skapar med sina mjuka former i sammet en elegant och ombonad känsla. Bisse finns i tre färgval; Ljusgrå, Greige och Antracitgrå.

Bilder: Sérénité