Två nya internationella projekt av Ethimo

De fem sviterna och de två villorna, med sina noggrant studerade detaljer som garanterar maximal välbefinnande och komfort för sina gäster, gör Kivotos Hotels & Villas till ett unikt hotell med verklig charm.

Med sina utomhus kollektioner spelar Ethimo en ledande roll på två exklusiva orter, Kivotos hotell & villor på Santorini och lyxhotellet Amara på Cypern.

 

bild
Med sina fantastiska byggnader i ebenholtsfärg inspirerade av öns vulkan, sticker hotellet ut tack vare sitt privilegierade läge.

 

Kivotos Hotels & Villas ligger i Imerovigli, mitt i hjärtat av Caldera och ett av de mest eleganta och sofistikerade hotellområdena på den sydliga "pärlan" i Kykladerna skärgård.

 

bild
Hotellet anses vara det bästa för att njuta av solnedgången och den spektakulära utsikten över Caldera och havet - med dess perfekt balanserade stil mellan natur och design, tillsammans med den lokala arkitekturen.

 

bild
Ethimo , med sina ikoniska lounge- och matkollektioner Knit and Swing , designad av Patrick Norguet , och dess eklektiska matbord Enjoy , är en huvudspelare på restaurangens panoramaterrass och på några av de terrasser som tillhör de exklusiva sviterna.

 

bild
Ethimo har visat sig vara den perfekta tolk för att förbättra och lägga till en speciell touch till de olika utomhusutrymmena på hotellet. Teak, metall, vävt rep, mjuka kuddar klädda med speciellt anpassade utomhustyger och kaklade ytor är alternerande element som skapar välkomnande lösningar om skönhet, funktionalitet och originalitet.

 

Lyxhotell Amara, ett namn som härstammar från det antika grekiska ordet "Amarantos" som betyder evigt. 

 

bild
 Amara Hotel skapades för att säkerställa att gästerna skulle uppleva verkligt unik avkoppling, njuta av absolut komfort och välbefinnande utan slut.

 

bild
Ethimo utomhusmöbler har valts för att förbättra utrymmet i de viktigaste barerna och restaurangerna på Hotel Amara. I detalj är de valda kollektionerna Kilt matfåtöljer, designade av Marcello Ziliani och Nicolette , designade av Patrick Norguet.

 

bild
Tack vare de många utomhuslösningarna och kvaliteten på de använda materialen och Ethimos uppmärksamhet på detaljer, som säkerställer att artiklarna inte bara är vackra utan också solida och hållbara.

 

bild
Förutom sovrummen och exklusiva sviter med havsutsikt, har hotellet också ett spa, sportcenter, pooler, barer och stjärnrestauranger, som Nobu Matsuhisa eller Ristorante Locatelli, som drivs av Giorgio Locatelli.

 

Bilder: Ethimo