Inspirationsrum i Göteborg öppnas upp av Götessons

Bild: Götessons

Att fortsätta bedriva verksamhet och kommunicera via skärmar är en självklarhet för Götessons, samtidigt är det en fantastisk möjlighet att erbjuda en plats där arkitekter och kunder kan få uppleva deras produkter på ett taktilt och såklart - säkert - sätt. Man hittar dem på den centrala adressen Kyrkogatan 20-22 i Göteborg tillsammans med branschkollegorna Ludwig Svensson, Englund-Gruppen, David design och Akustikmiljö.

“I en tid där vi mest ses över skärmar känns det underbart att kunna öppna upp dörrarna till ett inspirationsrum ihop med flera kollegor i branschen”, säger marknadschef på Götessons Design Group Jessica Carlstein.

Tillsammans med textilier och gardiner från Ludwig Svenssons sortiment och vackra golv och mjuka mattor från Englund-Gruppen kan Götessons, Akustikmiljö och David design erbjuda en helhetslösning för det kreativa rummet.

Från Götessons sortiment
När Götessons visade upp årets nyheter under deras digitala version av Stockholm Furniture Fair presenterades där den nya produktserien Moving Wall som dessutom utgör den helt nya kategorin Förvaring i sortimentet. Ytterligare en nyhet som kan provas på plats är den ljudabsorberande soffan med tak - Time Out

I inspirationsrummet kan man ta del av Götessons stora produktbredd såsom fullt utrustade skrivbord med bordsskärmar, lampor, el, kabelhantering och accessoarer; konstgjorda växter, rum-i-rummet lösningar i form av Open Hut; ergonomiska sittmöbeln Office Ballz och prisvinnaren iQseatSketch skrivtavla monterad på ljudabsorberande golvskärm med tillhörande accessoarer i Woodland-serien och mycket mer.

Från Akustikmiljös  sortiment
Från Akustikmiljös sortiment hittas bland annat de populära ljudabsorbenterna HONEY och Woodstock för vägg samt PRINT med vackra bilder. 

Från David designs sortiment
David design erbjuder en härlig variation av produkter från sitt sortiment i inspirationsrummet. Bland annat kommer det att finnas en stolsbar med de flesta av varumärkets stolar för att göra det enkelt att jämföra, prova och uppleva. Vidare finns en blandning av klassiska favoriter såsom Skift och Goliath och nyheterna Planar, Portia Lounge, Winwood stol och bordLoop, Online och Polo