40 inredningsarkitekter som inspirerar heminredare just nu

Bild: money.co.uk

Framgång över natten är sällsynt i designindustrin. De mest kända inredningsarkitekterna har tillbringat år med att arbeta med kunder, utveckla produktlinjer och bygga upp sina varumärken.

Designer Desire rapporten från money.co.uk tittar på 40 av de mest populära inredningsarkitekterna och deras signaturstilar, för att avgöra vilka som replikeras mest av dem som planerar och utför heminredning. 

Kelly Wearstler tar topplaceringen som den mest duplicerade designern. Wearstlers flerskiktade, stimulerande sensoriska upplevelse står i centrum för hennes tillvägagångssätt, och de 75 777 Pinterest-pins som är förknippade med hennes namn bevisar hur passionerade inredningsälskare är när det gäller att replikera hennes samtida och vintagedesign.

bild

bild

Joanna Gaines tar andra platsen som den mest populära inredningsarkitekten för hemrenoveringsinspiration, med 71 039 Pinterest-pins.

På tredje plats kommer den danske designern Georg Jensen, vars inredning representerar kvalitetshantverk och tidlös estetisk design. Hans naturinspirerade design har visat sig vara extremt tillgänglig, vilket framhävers av de 69 230 Pinterest-pins som visar hans distinkta stil.