Lissioni-soffan i nya storlekar

Lissoni-soffan kommer med ett brett utbud av läder och textilier för att passa alla smaker. Foto: Fritz Hansen

Den italienska designern Piero Lissonis designprincip är att aldrig formge för en specifik funktion eller ett syfte - utan att formge för människor. Detta framgår av hans Lissoni Sofa™, en elegant och modern soffa för en hälsosam dos av både komfort och lyx i din vardag. Soffan kännetecknas av rena linjer och absolut uppmärksamhet på detaljer. Den har ett anmärkningsvärt, markant utseende som ger karaktär till alla rum, från alla vinklar.

 

bild
Förutom nya material och storlekar ger de nya pulverlackerade underdelarna stolarna en modern touch, för en mängd nya alternativ utöver den befintliga rostfria versionen. Foto: Fritz Hansen

 

Och nu är den framgångsrika Lissoni-serien ännu mer mångsidig. Förutom de två befintliga storlekarna - tvåsitssoffan med sin diskreta elegans och tresitssoffan som framhäver designens horisontella form - innehåller kollektionen nu två nya kompakta versioner som ytterligare utökar inredningsmöjligheterna för alla utrymmen.

 

bild
Foto: Fritz Hansen

Piero Lissoni skapade soffan i samarbete med Fritz Hansen 2006, med målet att skapa en utomordentligt bekväm soffa som är vacker från alla vinklar oavsett var den placeras. Som vi kan se från hans soffor använde Lissoni ett internationellt designspråk för den sofistikerade och samtida soffan. De horisontella och vertikala linjerna som är så tydliga i basens konturer och bekväma kuddar kännetecknar soffans enkla elegans från alla vinklar.

bild
Foto: Fritz Hansen