NJRD presenterar kollektionen Edges och ny fysisk återförsäljare

Den nya kollektionen Edges består av värmande ullmattor och ullplädar, vaser baserade på NJRD:s distinkta linjer samt eleganta kökstextilier i form av linnedukar, linneservetter och kökshanddukar. Materialen är naturliga och mjuka och designen har en upphöjd och taktil känsla. Foto: NJRD

Från och med oktober finns NJRD att uppleva i alla Svenssons i Lammhults butiker, som därmed blir den första fysiska återförsäljaren av NJRD:s design. Svenssons prominenta roll inom skandinavisk design och NJRD:s omfamning av det skandinaviska kultur- och designarvet, bäddar för en relation som lyfter fram och värnar om skandinavisk design och livsstil. Det är också en lansering i dubbel bemärkelse, då NJRD även lanserar den nya kollektionen Edges – som består av såväl ull- och textilprodukter som eleganta vaser.

bild
Foto: NJRD

Det har snart gått ett år sedan NJRD klev in på den skandinaviska designscenen och efter att ha funnits exklusivt online, flyttar NJRD nu in hos Svenssons där fler kommer att kunna uppleva varumärkets utsökta design på nära håll. 

bild
Foto: NJRD

– Det känns mycket roligt att få välkomna NJRD till Svenssons-familjen. Det finns en renhet och en enkelhet i NJRD:s design som borgar för att designen håller över tid. En slags klassisk elegans, men även med en tydlig funktionalism vilket gör NJRD till en självklar del i vårt noga, väl utvalda, sortiment, säger Linda Åstrand, marknadschef på Svenssons i Lammhult.