IMM Cologne 2022 slår upp portarna igen!

Foto: IMM Cologne

Den stora internationella inredningsmässan IMM cologne i Köln, Tyskland kommer slå upp portarna igen mellan den 17 och 23 januari 2022. Det är över 600 utställande företag från 51 länder som deltar, det höga internationella deltagandet understryker evenemangets betydelse.

IMM cologne ses som den främsta mässan för inredning, även i detta mindre format när det gäller antal utställare, är det mest relevanta forumet för inredningsindustrin.

– Vi står inför stora utmaningar som också innebär enorma möjligheter. Med detta i åtanke ser jag antalet utställare på IMM cologne 2022 som ett bra utgångsläge för en lyckad nylansering. Jag är fast övertygad om att IMM cologne är den perfekta plattformen för branschen att designa morgondagens bostadsutrymmen tillsammans," säger Matthias Pollmann, Vice President Trade Fair Management på Koelnmesse.

Totalt kommer imm cologne 2022 att uppta nio hallar.

Mässarrangörerna har noga övervägt kraven i coronavirusskyddsförordningen för delstaten Nordrhein-Westfalen. I nära samråd med myndigheterna har kommissionen utvecklat ett stort antal åtgärder för att säkerställa högsta möjliga standard på säkerheten i Köln. CH3CK-principen gäller för alla, det innebär att utställare och besökare har tre alternativ för att få tillgång till evenemanget: Intyg om vaccination, intyg om genomgådd Covid-19 eller har testats.  Alla åtgärder tillsammans skapar en miljö där företag kan växa igen.